Werken in Lindenlaan, Kerkbruggestraat en Guldensporenlaan

Er is hinder voor het verkeer.
JSA Er is hinder voor het verkeer.
Er starten in Evergem werken in drie straten: Lindenlaan, Kerkbruggestraat en de Guldensporenlaan.

Op de Lindenlaan in Ertvelde wordt gewerkt op maandag 28 en dinsdag 29 januari. “Daar vernieuwen we de rode mijnsteen”, zegt schepen van openbare werken Lucas Van der Meersch (CD&V). “Dat zijn de rode stroken waar je kan parkeren tussen de bomen. Tijdens de werken is parkeren uiteraard niet toegelaten. De werken gebeuren wel gefaseerd. Van zodra er een stuk klaar is, kan je weer parkeren. Daardoor zijn de handelszaken zo goed als mogelijk bereikbaar.”

In de Kerkbruggestraat verwijdert Fluxys een stalen koker. De werken gebeuren van maandag 28 januari tot vrijdag 22 februari. De weg gaat dicht voor doorgaand verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen wel door. Voor wagens is er een omleiding via Elslo en de laterale weg naast de R4.

Op maandag 4 februari tenslotte start een aannemer met de herstelling van de voetpaden op de Guldensporenlaan. Het gaat om de voetpaden tussen huisnummers 6 en 26. “De werken duren vermoedelijk een drietal weken, maar dat is afhankelijk van de weersomstandigheden”, klinkt het nog.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.