Nore (13), Siebe (17) en Warre (19) zamelen roste centjes in voor Kom op tegen Kanker

De drie telgen van de familie Eyerman in Sleidinge.
JSA De drie telgen van de familie Eyerman in Sleidinge.
De kinderen van de familie Eyerman uit Sleidinge zamelen roste centjes in, om het startkapitaal bij mekaar te krijgen voor de ‘1.000 kilometer tegen kanker’.

Er wordt gezocht naar 20.000 euro om met de fietsvrienden van Sleidinge tijdens het Hemelvaartweekend met vier ploegen te kunnen starten in de ‘1.000 kilometer tegen kanker’. “Er moet nog een klein gat dicht gereden worden om aan die 20.000 euro te geraken”, zeggen Nore (13), Siebe (17) en Warre (19) Eyerman. “Nog tot eind deze maand zoeken we in heel april naar zoveel mogelijk roste centjes. We hebben nu al zeventig kilo roste centjes verzameld, maar we willen aan 100 kilo geraken. Alle beetjes, hoe klein ook, zijn welkom. De roste centjes van 1 en 2 eurocent verdwijnen volgend jaar, dus je kan ze beter aan het goede doel schenken. Je kan ons nog helpen tot 30 april!”

De roste centjes kunnen gedropt worden bij de familie Eyerman in de Polenstraat 67 in Sleidinge of in de winkel Van Wiemeersch op het Eeksken 5 in Sleidinge.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.