Het Vermaek is beste Biercafé van Vlaanderen

Gerd Vermeulen Van Het Vermaek met zijn award.
rv Gerd Vermeulen Van Het Vermaek met zijn award.
Het Vermaek in Sleidinge is het beste biercafé van Vlaanderen. Zaakvoerder Gerd Vermeulen behaalde deze titel op de prestigieuze Beer Awards 2019. 

Gerd Vermeulen heeft met zijn café Het Vermaek de titel ‘beste biercafé van Vlaanderen’ behaald. Een mooie erkenning voor de 45-jarige bierkenner die ondertussen al 21 jaar in het nachtleven werkt. 

“In Het Vermaek draait alles rond bier en koffie”, zegt Gerd. “Ik heb 180 bieren op mijn kaart staan, 130 vaste en een lijst van een vijftigtal bieren die regelmatig wijzigt. Ik heb speciale bieren van onder andere De Struise Brouwers en ook van kleine opkomende brouwerijen zoals Brambass en De Meester. Ik ben nu aan mijn zesde jaar bezig in Het Vermaek en de laatste jaren krijg ik meer en meer bezoekers uit alle windstreken op bezoek. Met deze award zetten we ‘Slenne’ op de kaart.”

Ook bij Horeca Meetjesland is men trots op de titel. “Als voorzitter Horeca Meetjesland wens ik Gerd te feliciteren met zijn behaalde titel”, zegt Eddy Deketelaere. “Het Meetjesland komt met deze titel terug in de belangstelling en daarmee zet Gerd als nieuw bestuurslid van Horeca Meetjesland zijn stempel als ware bierambassadeur.”