Exclusief voor abonnees

Gezin onophoudelijk bedreigd na beschuldigingen van dierenmishandeling: “Profielen afgesloten omdat we reacties niet meer willen lezen”

Enkele Facebookposts werden duizenden keren gedeeld, ook al staat de schuld van de jongeman helemaal niet vast.
Screenshot Facebook Enkele Facebookposts werden duizenden keren gedeeld, ook al staat de schuld van de jongeman helemaal niet vast.
Honderden bedreigingen, duizenden haatreacties, bezoekjes van verdachte wagens en een video waarin hun huis opgeblazen wordt – een gezin uit Evergem kreeg er de laatste dagen enorm van langs op sociale media én op straat. De 19-jarige zoon wordt er online van beschuldigd een hond uit het asiel te hebben gestolen en gedood, maar dat is volgens de politie en het parket nog helemaal niet bewezen. “We hebben onze profielen afgesloten omdat we de reacties niet meer willen lezen”, zegt de moeder.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nancy De Cloedt

  Hangen daar geen camera’s .?Zo een grote hond daar komt ge toch zo maar niet mee buiten.?

 • Frederik Lootens

  De waarheid komt uit.Hopelijk voor deze familie heeft die jongen die hond niet gedood. Graag nu wat sereniteit tot na het onderzoek.

 • guido vermeyen

  En als het eens waar was ?

 • Jean Goyvaerts

  Eerste vraag die toch makkelijk moet beantwoord kunnen worden : heeft hij die hond nu gestolen of niet ? Indien wel en hij is geen frequent hondewandelaar lijkt we dit verhaal toch ook te stinken.

 • Dieter Ruelle

  Groot gelijk!