Gedaan met idyllische settings. Anno 2019 poseren communicantjes... op de politiemotor!

RV
Nog op zoek naar een origineel foto-idee voor je communicanten? De politiezone Assenede-Evergem helpt u alvast een handje. Op 20 maart organiseren zij namelijk een (gratis) fotoshoot met hun politievoertuigen aan het kasteel van Wippelgem. Fototoestel en/of fotograaf moet je wel zelf voorzien.

De actie is gericht naar alle burgers uit groot Assenede en Evergem. Deelnemers krijgen elk twintig minuten de tijd om foto’s te nemen bij één van de verschillende politievoertuigen. “Als politiezone krijgen we regelmatig de vraag of het niet mogelijk zou zijn om een aantal foto’s te trekken met één van onze voertuigen”, klinkt het bij de politie. “Omdat het onmogelijk is om hier individueel steeds op in te gaan, organiseren wij dit jaar een eerste editie van een fotoshoot met politievoertuig.” 

De fotoshoot vindt woensdag 20 maart plaats tussen 12.30 uur en 18 uur aan het kasteel van Wippelgem. Inschrijven is verplicht en doe je best zo snel mogelijk: het aantal inschrijvingen is namelijk beperkt. Bij een lange wachtlijst zou er op 27 maart eventueel een tweede sessie plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen met naam, adres en telefoonnummer naar PZ.AssenedeEvergem.Beleid@police.belgium.eu. 

Let wel: je inschrijving is pas definitief wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen. 

RV
RV5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Birgit Cee

  Men dwaalt elk jaar verder en verder af van de essentie. Wat heeft dat allemaal nog met de communie te maken?

 • Johan Van hove

  Zeer tof en fijn initiatief. Origineel en een stap meer in de richting van de "politie mijn vriend". Hopelijk mogen ook andere kinderen deelnemen die bv hun communie niet doen, maar ook een eigen "Lentefeest" hebben. Respect en zekerheid voor iedereen ! sp.a Evergem Sterk Groetjes

 • nina deyrne

  Wat een lelijke communiefotos zijn dat. Met het meisje is niks mis, absoluut niet. Maar dan heb je een kasteel of natuur en dan zet je er een lompe motor voor waar dat kind dat veel te klein is en moet tegenaanleunen. Dit kan leuk zijn voor een familie met een passie voor motors ofzo. Maar hoe kan je dat zicht nog meer verpesten. Nuja het is gratis en een goed voor een kind dat op zo een motor wilt zitten maar aub hoe lomp voor communiefotos.

 • Edmond Dillien

  Mijn neef is gefotografeerd aan en in enkele Ferrari's dat was zijn wens. ieders het zijn en als de kinderen het zo wensen, waarom dan niet, dan gaan de ouders er gewoonlijk ook in mee.

 • Veerle Leeuwerck

  Mijne zoon toch niet.... wat is er mis met foto’s van tussen het groeiend en bloeiende groen!