Even in levensgevaar na slippartij tegen boom

Stockbeeld Politie
Jef Van Nooten Stockbeeld Politie
Een 63-jarige bestuurder uit Evergem is donderdagochtend met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij in Volpenswege in Sleidinge tegen een boom was geknald. De man was even in levensgevaar, maar dat is intussen geweken.

De automobilist reed met zijn Volkswagen Polo richting Oosteeklo toen hij rond 8.30 uur de controle over zijn wagen verloor. Hij week van de rijbaan af en slipte om uiteindelijk met een harde klap tegen een boom tot stilstand te komen. Er was geen ander voertuig bij de aanrijding betrokken. 

De brandweer moest ter plaatse komen om de man uit zijn wagen te bevrijden, de reddingsactie had heel wat voeten in de aarde. De brandweer moest de hele linkerkant van het voertuig wegnemen om de man veilig uit de wagen te halen. Hij werd uiteindelijk met levensbedreigende verwondingen naar het UZ in Gent gebracht. Enkele uren later was het levensgevaar geweken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.