Exclusief voor abonnees

Doodgereden voor ogen van schoolgenoten: tiener (14) stak wellicht straat over toen hij gegrepen werd

Onder meer zijn ploeggenoten van de U15 van Ertvelde United - waar Maxime's papa trainer is - lieten kaarsjes, knuffels en bloemen achter op de plaats van het ongeval.
Gianni Barbieux Onder meer zijn ploeggenoten van de U15 van Ertvelde United - waar Maxime's papa trainer is - lieten kaarsjes, knuffels en bloemen achter op de plaats van het ongeval.
Voor de ogen van enkele schoolgenoten is een 14-jarige jongen uit Kuizen gisterochtend gegrepen door een auto. Maxime V.H., die vermoedelijk de baan wilde oversteken om de bus naar school te nemen, overleed ter plaatse. Zijn voetbalclub opende gisteravond een rouwregister, z'n school start vandaag met een minuut stilte.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • kyana moisson

  mijn beste vriend...ik ga je zo hard missen.... ineens ben ik mijn allerbeste vriend kwijt door zoiets dom...ik zie je graag he ik hoop dat je trots bent op mij en je broer en je mama en papa ze doen echt hun best voor jou... je papa hoort zo graag de verhalen dat ik hem vertel van wat je allemaal hebt uitgestoken hij geniet er zo van en ik ook... maxime ik hou van jou en ik vergeet je nooit. xxx je maatje

 • Guy De witte

  Veel sterkte aan de familie en vrienden door het veel te vroege afscheid van deze jonge gast !

 • Patricia De Beule

  Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan de ouders, familie en vele vrienden. Willy en Patricia Van Wassenhove-De Beule

 • Sara Louagie

  Heel veel sterkte aan familie en vrienden en ouders

 • Valentine Minnaert

  Heel veel sterkte aan familie en vrienden