Briljanten feest: Medard en Simonna delen 65 jaar lief en leed

De briljanten familie Dhooge
JSA De briljanten familie Dhooge
Medard Dhooge (89) en Simonna Moeraert (89) uit de Lindenlaan in Ertvelde zijn gevierd voor hun 65ste huwelijksverjaardag.

Het briljanten koppel werd samen met de familie ontvangen door het gemeentebestuur van Evergem. Voor het eerst mocht de jongste schepen Sven Roegiers de plechtigheid leiden. Medard en Simonna leerden elkaar kennen op het openluchtbal van Kluizen. Na een verloving van drie jaar zijn ze getrouwd in de Heilig Hartkerk van Belzele, en kwamen ze wonen in de Lindenlaan in Ertvelde. Ze kregen samen een dochter, Christine. Simmona was huisvrouw en Medard was hoofdkok in het psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist in Zelzate. Vandaag genieten ze nog van verschillende uitstapjes in de streek.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.