Augustus: werken in zes straten in Evergem

Je moet op heel wat plaatsen omrijden.
JSA Je moet op heel wat plaatsen omrijden.
In de maand augustus wordt gewerkt in zes straten op het grondgebied van Evergem. Een overzicht.

Van 6 tot 14 augustus wordt gewerkt ter hoogte van Hoge Avrijestraat 5. Drie woningen worden aangesloten op de riolering. De aannemer moet een sleuf maken door de rijweg, daarom wordt dat deel van de straat afgesloten voor alle verkeer. Omleiding via de Kauwstraat.

In de week van 19 augustus worden dan weer drie woningen in de Hovenierstraat aangesloten op het rioleringsnet. Het zijn de woningen met huisnummers 74, 76 en 78, ter hoogte van het kruispunt met de Reibroekstraat. De werken duren vijf dagen. Er is een omleiding via Reibroekstraat, Kapellestraat, Droogte en de Hoevestraat.

Psychiatrie

In Langendam, ter hoogte van het psychiatrisch centrum, wordt in de periode tussen 6 en 23 augustus een voetpad heraangelegd. De werken zullen vijf dagen duren. Deze werken waren al gepland in januari, maar zijn dan uitgesteld omdat er dan ook werken waren aan de spoorlijn. Langendam gaat tijdens de werken dicht voor doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. Het doorgaand verkeer moet omrijden via de Mithremstraat, Hooiwege, Sleidinge-Dorp en de Weststraat.

Akkerken

Op 12, 13 en 14 augustus, en ook op 19 en 20 augustus, worden werken uitgevoerd aan de woning Akkerken 1. Omdat er een kraan en een container geplaatst worden, gaat de straat dicht voor doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel door.

Eeklostraat en Molenwegel

Van 19 tot en met 30 augustus tot slot voert een aannemer in opdracht van De Watergroep werken uit in de Eeklostraat en Molenwegel. Een deel van Molenwegel wordt dan afgesloten, en in de Eeklostraat is er beurtelings verkeer.

Info: www.evergem.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.