Supporteren voor de Rode Duivels met KSV Oudenaarde zal, net zoals op deze beelden van het WK in 2018, mogelijk zijn.
Volledig scherm
Supporteren voor de Rode Duivels met KSV Oudenaarde zal, net zoals op deze beelden van het WK in 2018, mogelijk zijn. © if

Europees Kampioenschap op groot scherm in Oudenaarde en Kluisbergen

OUDENAARDE/KLUISBERGENHet EK voetbal begint voor de Rode Duivels op zaterdag 12 juni. In Oudenaarde en Kluisbergen hebben ze toelating gekregen om een EK-dorp te maken waar supporters de wedstrijden kunnen volgen op groot scherm. De eerste afspraken zijn op 12 juni, 17 juni en 21 juni.

  1. Haspengouwse burgemeesters betreuren timing van beslissing Borgloon en Tongeren: “Raadsleden niet de kans gegeven om te debatteren over mogelijke fusie”
    PREMIUM
    Alken/Heers/Kortessem/Wellen

    Haspengouw­se burgemees­ters betreuren timing van beslissing Borgloon en Tongeren: “Raadsleden niet de kans gegeven om te debatteren over mogelijke fusie”

    Dat de burgervaders van Borgloon en Tongeren dinsdag plots bekendmaakten dat ze de ambitie hebben om te gaan fuseren, is niet in goede aarde gevallen bij vier andere Haspengouwse burgemeesters. Er liep namelijk ook een traject om te onderzoeken of een fusie tussen Alken, Borgloon, Heers, Kortessem en Wellen een mogelijkheid was. Op 2 september stond er in elke gemeente een zitting gepland met de raadsleden om erover te debatteren. “Zij vallen nu gewoon uit de boot”, klink het.