Zware klap bij kruisen Gentsesteenweg: wagen volledig vernield

De Renault Kangoo raakte zwaar beschadigd.
Koen Moreau De Renault Kangoo raakte zwaar beschadigd.
Op het kruispunt van Gentsesteenweg, Allemansbos en Botermelkstraat in Erpe zijn dinsdagavond rond 22.15 uur twee wagens gebotst.

Een Renault Kangoo die vanuit de Botermelkstraat de steenweg wou oversteken richting Allemansbos, werd geraakt door een Landrover Discovery die van de Vijfhuizen richting Wetteren reed. Door de klap werden de airbags van de Kangoo geactiveerd. Volgens ooggetuigen waren de inzittenden van die laatste en zwaar beschadigde wagen stevig onder invloed. De Landrover, die duidelijk probeerde de Kangoo nog te ontwijken, belandde tegen een paaltje. Drie betrokkenen werden preventief naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer maakte de weg vrij van brokstukken, glas en olie.

De inzittenden werden preventief naar het ziekenhuis gebracht.
Koen Moreau De inzittenden werden preventief naar het ziekenhuis gebracht.
De brandweer ruimde weggelekte olie op.
Koen Moreau De brandweer ruimde weggelekte olie op.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.