VIDEO Externe stookruimte in tuinhuis volledig in de as gelegd

Het stookhuis brandde volledig uit.
Koen Moreau Het stookhuis brandde volledig uit.
In de tuin van de woning naast Immo Welleman en tegenover het Gabriëls-benzinestation langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere is donderdagnamiddag een stookhuis volledig uitgebrand.

Personeelsleden van het immokantoor merkten rond 13.30 uur de brand op. “Mijn mensen hebben meteen de brandweer gebeld en die waren bijzonder snel met meerdere wagens ter plaatse”, vertelt zaakvoerder Yvan Welleman. Bij aankomst van de brandweer was er een hevige rookontwikkeling en sloegen de vlammen uit het gebouw. Toegesnelde brandweermannen uit Aalst, Erembodegem en Lede doofden het vuur. Ze konden niet vermijden dat de stookruimte helemaal uitbrandde. Niemand raakte gewond. Tijdens de bluswerken was een rijstrook van de Oudenaardsesteenweg een tijd afgesloten.

Tweede brand

Voor de bewoners was het al de tweede brand in enkele jaren. Op zaterdag 8 december 2012 brandde hun huis naast café Ponderosa uit toen ze naar een babyborrel waren. Een wagen die onder de woning in de garage stond, werd toen nog door de brandweer naar buiten gehaald. Hij liep echter onherstelbare schade op.

Het stookhuis brandde volledig uit.
Koen Moreau Het stookhuis brandde volledig uit.
Brandweermannen uit Aalst, Erembodegem en Lede doofden het vuur.
Koen Moreau Brandweermannen uit Aalst, Erembodegem en Lede doofden het vuur.
Het stookhuis brandde volledig uit.
Koen Moreau Het stookhuis brandde volledig uit.
De brandweer was snel ter plaatse.
Koen Moreau De brandweer was snel ter plaatse.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.