Twee gewonden bij ongeval aan op- en afrittencomplex E40

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Bij een aanrijding tussen een Renault Clio en een Volkswagen Golf zijn donderdagavond op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere twee personen gewond geraakt.

De bestuurder van de Volkswagen reed op de N46 richting Zottegem toen zijn wagen ter hoogte van de oprit geraakt werd door een Clio die komende van Zottegem, meteen na een vrachtwagen, richting Brussel wilde rijden. De klap was zo hevig dat de wielas van de Clio brak en de Golf op het verkeerseiland bovenop de gele verkeersgeleider belandde.

Door de klap werden de airbags geactiveerd. Bestuurder en passagier van de Volkswagen Golf werden voor controle naar het Algemeen Ziekenhuis in Aalst gevoerd. De brandweer maakte de weg vrij van olie en brokstukken terwijl verschillende agenten van de lokale politiezone Erpe-Mere/Lede de vaststellingen deden en het verkeer regelden. Daardoor bleef de hinder voor het verkeer beperkt.

De Volkswagen werd bij het ongeval op de vluchtheuvel tussen de op- en afrit van de E40 in Erpe-Mere geduwd.
Koen Moreau De Volkswagen werd bij het ongeval op de vluchtheuvel tussen de op- en afrit van de E40 in Erpe-Mere geduwd.