Steeds meer deelnemers voor ludieke touwtrekwedstrijd 'Keeremes Tem Beirg'

Ook dit keer beloven de deelnemende ploegen voor spektakel te zorgen.
Koen Moreau Ook dit keer beloven de deelnemende ploegen voor spektakel te zorgen.
De kermis op 'den Beirg' in Aaigem lokt steeds meer vertegenwoordigers uit de omgeving. Op zondagmiddag 7 oktober proberen acht ploegen elkaar in de beek te trekken.

Voor de tweejaarlijkse touwtrekwedstrijd over de beek komen dit keer geen drie, maar vijf mannenploegen opdagen. Naast die van 'den Beirg' en die van 'de Plosj', waarmee het allemaal begon, volgen na het verschijnen van Landries tijdens de vorige editie nu ook deelnames van Opaaigem en de Verstotenen. Bij de vrouw gaat de strijd tussen Beirg, Landries en Plosj. 

De kermis begint om 13.30 uur met een rondgang door de Koninklijke Fanfare Nieuw Leven Aaigem en de Bergfanfare. Doorlopend zijn er volksspelen en huifkartochten.  Er is ook een schminkstand.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.