Senne (14) brengt 'Good Grief' in The Voice Kids

Senne Parewijck.
Foto vtm Senne Parewijck.
Tijdens de laatste blind auditions van The Voice Kids op vtm staat met de 14-jarige Senne Parewijck uit Erpe vanavond andermaal een streekgenoot op het podium. Vorige week werd Odile Vandenbossche uit Impe niet weerhouden, maar misschien kan Senne binnenkort wel de Oordegemse Lien Vandenborne gezelschap houden tijdens de battles.

Net als Odile en Lien werd Senne Parewijck uit een selectie van meer dan 6.000 kandidaten gekozen om ook op tv zijn kunnen te bewijzen. Eerder won hij op het Stella Matutina College van Lede, waar hij school loopt, de talentwedstrijd 'SMC got talent' en dat was de trigger voor zijn moeder om hem voor de tv-show in te schrijven.


"Zelf wou ik het eerst niet, maar uiteindelijk is het toch een leuk avontuur", vertelt de knaap die tijdens zijn deelname ook een cameraploeg van vtm Kzoom in het kielzog heeft. Muzikaal kan Senne zich overigens aardig redden. "Ik leerde op eigen houtje gitaar spelen en breng met mijn eigen band Beau4 pop en alternatieve rock."


Wie wil weten of Senne met zijn versie van 'Good Grief' van Bastille de blind auditions overleeft, moet vanavond om 20.40 uur afstemmen op vtm.


(KMJ)