Raakt sp.a-politica Anja Vanrobaeys in de Kamer?

Anja Vanrobaeys bracht haar stem uit in Erpe.
Koen Moreau Anja Vanrobaeys bracht haar stem uit in Erpe.
De kans bestaat dat Erpe-Mere na de verkiezingen opnieuw een vertegenwoordiger in de Kamer heeft.

Gemeenteraadslid Anja Vanrobaeys (sp.a) staat op de tweede plaats voor de Federale Verkiezingen en is daardoor een groot kanshebber om de gemeente Erpe-Mere te vertegenwoordigen op een hoger niveau. Zelf blijft ze bescheiden. “Ik durf daar zelf geen uitspraken over doen. Mogelijk springt lijstduwer Rudy Coddens (schepen in Gent, nvdr.) nog over mij”, klonk het meteen nadat ze haar stem uitbracht.

Vanrobaeys is overigens niet de enige lokale kandidaat waarop gestemd kan worden. Schepen Johan Van Vaerenbergh (CD&V), in een recent promotiefilmpje op sociale media nog promotie voerend voor middenvakrijders, staat op de 12de plaats voor het Vlaams Parlement. Verder is ook Vlaams Belang Erpe-Mere vandaag vertegenwoordigd met Timothy Janssens (10de opvolger voor de Kamer) en Alain Franck (plaats 12 Vlaams Parlement).

Nog tot 14 uur mag – of moet – iedereen zijn stem uitbrengen, ook de politici zelf.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.