Exclusief voor abonnees

Onze culinair recensent test nieuw restaurant Libertine aan Vijfhuizen in Erpe

Zeebaars met risotto, mosselen, champignons, zeevenkel.
mac Zeebaars met risotto, mosselen, champignons, zeevenkel.
Drie weken geleden opende aan de Oudenaardsesteenweg in Erpe restaurant Libertine van chef Dominique Tondeurs die tien jaar geleden met Fleur sur L’eau in Dendermonde al de hoogste culinaire toppen scheerde. Dat schept meteen verwachtingen, uiteraard. Krijgen de Vijfhuizen straks een Michelinster?
Een poos geleden was dit nog de toonzaal van een showroom van parket.
mac Een poos geleden was dit nog de toonzaal van een showroom van parket.

Wat een charmante villa in Jugendstil met glasramen in lood die zijn doorgetrokken in de binnendeuren: een entree in stijl die ons op slag doet vergeten dat er niet zo heel veel parkeerplaatsen zijn aan de drukke Oudenaardsesteenweg vlakbij Aalst. In het pand huisde vroeger stokerij Arpia en de laatste jaren deed het dienst als toonzaal van een parketbedrijf. Op die knappe plankenvloer staan ronde tafels met klassevol wit tafellinnen en servetten waarop het goudkleurige logo staat geborduurd.

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.