Ongedwongen samen musiceren bij het instaporkest

Het instaporkest van Erpe is elke donderdagavond te vinden in de zaal boven het Chiroheem naast het oud gemeentehuis.
Instaporkest Erpe Het instaporkest van Erpe is elke donderdagavond te vinden in de zaal boven het Chiroheem naast het oud gemeentehuis.
Heb je zin om later met je blaas- of slaginstrument bij een harmonie te spelen of wil je jouw lessen samenspel graag met meer dan twee doen?

Dan is het instaporkest van de koninklijke harmonie Sint-Cecilia van Erpe wellicht iets voor jou. Sinds vorig jaar vormt het instaporkest overigens een volwaardige opleiding voor leerlingen vanaf het vierde jaar Notenleer en Instrument aan de kunstacademie van Lede afdeling Erpe-Mere.

Musiceren gebeurt telkens op donderdagavond van 19 tot 20.30 uur in de lokalen van de Chiro naast het oud gemeentehuis in de Dorpsstraat 146 in Erpe. Deelnemers betalen 15 euro lidgeld. Meer info bij de kunstacadmie van Lede, via info@harmonie-erpe.be, op www.harmonie-erpe.be of bij Marian De Nijs (0474/53.77.00).

Het instaporkest van Erpe is elke donderdagavond te vinden in de zaal boven het Chiroheem naast het oud gemeentehuis.
Instaporkest Erpe Het instaporkest van Erpe is elke donderdagavond te vinden in de zaal boven het Chiroheem naast het oud gemeentehuis.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.