N46 twee dagen volledig afgesloten wegens asfalteringwerken

De werken aan de N46 gaan de laatste fase in.
Koen Moreau De werken aan de N46 gaan de laatste fase in.
Omwille van asfalteringswerken op de Oudenaardsesteenweg/Provincieweg N46 in Burst en Borsbeke is op donderdag 2 en vrijdag 3 mei geen verkeer vanuit Burst richting Zottegem mogelijk.

Door de rioleringswerken en heraanleg van de weg is al geruime tijd geen verkeer toegelaten in omgekeerde richting. Gedurende twee dagen wordt de steenweg nu autovrij. De afsfalteringswerken situeren zich tussen de Super Star Carwash in Burst en de Lochtingswegel in Borsbeke. De meeste handelaars langs de kant van Burst blijven dus bereikbaar. Het verkeer wordt vanuit Burst omgeleid langs Gentsestraat, Heerbaan, Kampenstraat en Pastorijstraat tot in Borsbeke. De timing kan in functie van de weersomstandigheden nog worden bijgestuurd.

Na de asfaltwerken blijft de N46 nog tot eind mei afgesloten in de rijrichting van Aalst. De wegomlegging die sinds de start van de werken actief is, blijft dus van kracht. Op die manier kan de aannemer de gewestweg verder afwerken. Bedoeling is die klus te klaren tegen eind mei zodat vanaf juni de steenweg terug in beide richtingen open is voor het verkeer.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.