Inhaalmanoeuvre loopt fout af: motorrijder naar ziekenhuis

Het ongeval gebeurde ter hoogte van Famica.
Koen Moreau Het ongeval gebeurde ter hoogte van Famica.
De net heropende N46 Oudenaardsesteenweg in Burst vormde vrijdagmiddag het decor voor een aanrijding tussen een moto en een personenwagen.

De motorrijder, een man uit Herzele, wou ter hoogte van kranten- en kledingzaak Famica de bestelwagen die voor hem reed inhalen. Die hield echter halt op de weg omdat diens voorligger rechtsaf wou draaien om te parkeren voor het voormalige Belfius-bankkantoor. De motard merkte dat te laat op, waardoor hij de flank van de wagen schampte en ten val kwam. Hij raakte daarbij lichtgewond. Een ziekenwagen van brandweerpost Herzele voerde de man naar het ziekenhuis van Zottegem. Agenten van de politiezone Erpe-Mere/Lede deden de vaststellingen. Door het ongeval was de rijstrook richting Aalst een poosje versperd.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van Famica.
Koen Moreau Het ongeval gebeurde ter hoogte van Famica.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.