Inbrekers op de vlucht na betrapping en door alarminstallatie

Politie Erpe-Mere/Lede
Koen Moreau Politie Erpe-Mere/Lede
Tot twee keer toe werd donderdag een inbraak verhinderd. Dat was het geval langs de Blikstraat in Lede en langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere.

In de Blikstraat betrapte donderdagochtend een bewoner om 10.15 uur een inbreker net op het moment dat die op het punt stond om in te breken. De dader nam de benen. Inderhaast opgetrommelde politiepatrouilles konden de verdachte niet meer aantreffen.

Inbrekers die enkele uren eerder, rond 6.45 uur, hun slag wilden slaan in een handelszaak tussen het op- en afrittencomplex van de E40 en Bambrugge activeerden daarbij het inbraakalarm. De eigenaars stelden vast dat een raam aan de achterzijde van het gebouw was geforceerd. Op het eerste zicht werd niets gestolen.

Getuigen die op een van beide plaatsen iets opmerkten, worden verzocht tijdens de kantooruren de lokale politie van Erpe-Mere/Lede te contacteren via 053/60.64.64.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.