Exclusief voor abonnees

Gerrit-Jan (31) heropent café High Chaparral na plots overlijden zakenpartner: “Zonder Ruben was ik er nooit aan begonnen en hij zou willen dat ik verder deed”

Gerrit-Jan Maes zal café High Chaparral opnieuw openen.
Koen Moreau Gerrit-Jan Maes zal café High Chaparral opnieuw openen.
Het onverwachte overlijden van Ruben Haegens (29), beter bekend als de rapper Gewoon Ruben en uitbater van café High Chapparal, betekent niet het einde van het populaire café in de Meerse Daalstraat. “Ruben zou gewild hebben dat ik verder deed en dat ga ik ook doen”, vertelt Gerrit-Jan Maes.

Twee maanden nadat de 29-jarige woordkunstenaar en cafébaas in zijn café uit het leven stapte, zal mede-uitbater Gerrit-Jan Maes de zaak heropenen. Die beslissing was niet eenvoudig. “De eerste weken wist ik niet wat denken en de volgende weken wou ik niet denken, maar café houden is waar ik al sinds mijn zestiende van droom, dus ga ik ook voortdoen”, luidt het duidelijk. Gerrit-Jan ‘Maesken’ doet dat niet alleen voor hemzelf. “Ik merk aan de talrijke vragen en bij de leden van het pas opgerichte ZVC Real Chaparral dat mensen willen dat het verhaal hier verder gaat”, vertelt hij.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.