Gemeenteambtenaar draagt mooiste hoed op Waregem Koerse: paard met manen in de wind

Jasmine Van Laethem won de de Willy Naessens Hat Trophy op Waregem Koerse.
RV Jasmine Van Laethem won de de Willy Naessens Hat Trophy op Waregem Koerse.
Jasmine Van Laethem, ambtenaar bij de dienst Stedenbouw van de gemeente Erpe-Mere, is duidelijk een talentvolle hoedenmaakster.

Nadat ze in 2017 bij haar eerste bezoek aan Waregem Koerse met haar eigen creatie de prijs voor derde mooiste hoed binnenhaalde, verbeterde ze nu die prestatie met een eerste prijs in de Willy Naessens Hat Trophy. “Dit keer koos ik voor iets extravaganter: een hoed geïnspireerd op een paard met de manen in de wind”, vertelt ze. Een hoed die opviel en in de smaak viel. De hoed werd verkozen tot de mooiste op Waregem Koerse.

“Een hele eer gevolgd door een rit vooraan in de koets met Willy Naessens. Net iets leuker dan het zitje op de tweede rij vorige keer”, lacht ze. De overwinning levert Jasmien ook een mooi juweel en een cadeaubon van 1.000 euro voor het goede doel op. “Dat geld schenk ik net als vorige keer aan de plaatselijke afdeling van Welzijnsschakel Ommekeer.”

Jasmine Van Laethem (midden) won de de Willy Naessens Hat Trophy op Waregem Koerse.
RV Jasmine Van Laethem (midden) won de de Willy Naessens Hat Trophy op Waregem Koerse.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.