Bierfeesten bovenaan 'den Beirg': 16 streekbieren en kindershow met clown Jasper

De Beirggiësten houden zaterdag bierfeesten bovenaan 'den Beirg'.
Koen Moreau De Beirggiësten houden zaterdag bierfeesten bovenaan 'den Beirg'.
De buren van het gehucht ‘Berg’ in Aaigem pakken op zaterdag 27 juli uit met hun tweejaarlijks zomerfeest.

“Vanaf 15 uur kan je in een grote tent bovenaan de Aaigembergstraat ter hoogte van Eekhout terecht voor de degustatie van 16 streekbieren gebrouwen in een straal van enkele kilometers terwijl er voor de kinderen heel wat kinderanimatie is”, vertelt Jan Andries van de organiserende Beirggiësten.

Om 16 uur maakt clown Japser zijn opwachting voor een grote en gratis kindershow en om 18.30 uur komen de lokale muzikanten van Tantris, met onder andere Stijn De Smet, op dreef. De VIP party band neemt vanaf 21 uur over. “En zij beloven dat het dak er afgaat.” Afsluiten gebeurt met dj Bart. “Die zorgt voor en authentieke Beirg-fuif en dat moet je minstens één keer in je leven meemaken”, geeft Andries nog mee. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want de toegang en kindershow zijn gratis en iedereen is welkom.

De Beirggiësten houden zaterdag bierfeesten bovenaan 'den Beirg'.
Koen Moreau De Beirggiësten houden zaterdag bierfeesten bovenaan 'den Beirg'.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.