Brusselse hof van beroep
Volledig scherm
Brusselse hof van beroep © Baert Marc

‘Eni-topman’ ook in beroep veroordeeld tot 6 jaar cel

Een gewiekste oplichter is  ook in beroep veroordeeld tot 6 jaar cel voor tientallen succesvolle en minder succesvolle oplichtingspogingen. De man verdiende minstens 465.000 euro door zich voor te doen als de CEO van Eni.

0 reacties

 1. Schrijversduo Nathan Juda verrast met nieuw boek ‘Testament van Taal’: “Een kind verloren maar de liefde gevonden”
  PREMIUM
  Leuven

  Schrijvers­duo Nathan Juda verrast met nieuw boek ‘Testament van Taal’: “Een kind verloren maar de liefde gevonden”

  Toen Omer Van Cauwenbergh (67) in 2018 zijn zoon verloor, zat hij in zak en as. De Leuvenaar schreef het verdriet van zich af in ‘Het Boek van Vincent–Icoon van moed en hoop’ nadat kanker het meest waardevolle uit zijn leven had gehaald. Enkele jaren later is Omer terug met nieuw materiaal: 110 columns over zijn eigen turbulente leven. Opmerkelijk is dat Omer de kracht van de liefde herontdekt heeft en daar heeft illustrator Nathalie een groot aandeel in.
 2. Gemeentebestuur Zwijndrecht verleende gunstig advies voor bouwaanvraag waterzuiveringsstation 3M: “Maar we legden voorwaarden op over het verspreidingsrisico van verontreinigd grondwater”
  Zwijndrecht

  Gemeentebe­stuur Zwijn­drecht verleende gunstig advies voor bouwaan­vraag waterzuive­rings­sta­ti­on 3M: “Maar we legden voorwaar­den op over het versprei­dings­ri­si­co van verontrei­nigd grondwater”

  Het gemeentebestuur van Zwijndrecht ontkent dat het zomaar gunstig adviseerde voor de bouw van een waterzuiveringsstation op de site van 3M in Zwijndrecht. Hiermee reageert het op uitspraken van Antwerps burgemeester Bart De Wever in De Zevende Dag. “We hebben wel degelijk voorwaarden opgelegd”, klinkt het boos.