Jurgen was een enorme familieman. Zijn gezin stond op de eerste plaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen was een enorme familieman. Zijn gezin stond op de eerste plaats. © Repro Toon Verheijen

Elke Sas vertelt over haar Jurgen (44) na het dramatisch visongeval: “Hij was een superpapa. Een voorbeeld voor onze zonen en ook voor mij deed hij alles”

Turnhout/Rijkevorsel/Brecht/Merksplas/Meerhout/Hoogstraten“Jurgen was een prachtvader en ook voor mij deed hij alles. Een warme lieve man die zijn gezin altijd vooropstelde”, zegt Elke Sas, echtgenote van Jurgen Bastiaensen (44). Jurgen overleed vrijdag na een visuitstap naar Nederland, een van zijn grote passies. Het verdriet is enorm. “Die vele steunberichten doen zoveel deugd. Ik besef nu bij hoeveel mensen Jurgen een plaats in het hart had gekregen.” De jongste zoon speelde zaterdag nog een wedstrijd als eerbetoon aan papa. De oudste ging supporteren voor zijn team en zijn ploegmakker scoorde een goal voor Jurgen. “De jongens zijn hun grote voorbeeld kwijt.”

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer opent de nieuwe sporthal in Moerbeke en waarom werd er gekozen voor een fusie met Lokeren?
  PREMIUM
  Moerbeke-Waas

  BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer opent de nieuwe sporthal in Moerbeke en waarom werd er gekozen voor een fusie met Lokeren?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Moerbeke, waar de liberalen al 175 jaar aan de knoppen zitten en de sportverenigingen snakken naar de opening van de nieuwe sporthal.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 3. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.