Jurgen was een enorme familieman. Zijn gezin stond op de eerste plaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen was een enorme familieman. Zijn gezin stond op de eerste plaats. © Repro Toon Verheijen

Elke Sas vertelt over haar Jurgen (44) na het dramatisch visongeval: “Hij was een superpapa. Een voorbeeld voor onze zonen en ook voor mij deed hij alles”

Turnhout/Rijkevorsel/Brecht/Merksplas/Meerhout/Hoogstraten“Jurgen was een prachtvader en ook voor mij deed hij alles. Een warme lieve man die zijn gezin altijd vooropstelde”, zegt Elke Sas, echtgenote van Jurgen Bastiaensen (44). Jurgen overleed vrijdag na een visuitstap naar Nederland, een van zijn grote passies. Het verdriet is enorm. “Die vele steunberichten doen zoveel deugd. Ik besef nu bij hoeveel mensen Jurgen een plaats in het hart had gekregen.” De jongste zoon speelde zaterdag nog een wedstrijd als eerbetoon aan papa. De oudste ging supporteren voor zijn team en zijn ploegmakker scoorde een goal voor Jurgen. “De jongens zijn hun grote voorbeeld kwijt.”

  1. Constantin (30) lanceert eerste elektrische deelfietsen in Kortrijk: “Ritje kost 35 eurocent per minuut, app toont je de veiligste weg”
    Kortrijk

    Constantin (30) lanceert eerste elektri­sche deelfiet­sen in Kortrijk: “Ritje kost 35 eurocent per minuut, app toont je de veiligste weg”

    Nieuw in Kortrijk: vijftig elektrische deelfietsen van smove.city. “Kortrijk is de eerste stad in Vlaanderen die voor smove.city kiest. Daar ben ik fier op, want het is mijn thuisstad. En ik waardeer dat de mensen hier recht voor de raap zijn. Dat is belangrijk naar feedback toe”, zegt Constantin Vermoere uit Bissegem, de jonge ondernemer die twee jaar geleden met smove.city begon.