Kans op gratis winkelen...maar eerst kerstballen tellen

Elke vierkante centimeter van de auto werd gebruikt om er honderden kerstballen in te stoppen.
Alfons Schryvers Elke vierkante centimeter van de auto werd gebruikt om er honderden kerstballen in te stoppen.
Als eindejaarsactie pakt winkeliersvereniging 'Ekeren Winkeldorp' uit met een actie waarbij klanten een jaar gratis winkelen kunnen winnen.

Tot 22 december staat er op het Kristus Koningplein een Kia Stinger sportwagen gevuld met kerstballen. Iedereen mag raden hoeveel ballen er in de wagen verstopt zitten.


"Wie het dichtst bij het volledige aantal kerstballen is, mag in 2018 bij de deelnemende handelaars een jaar gratis winkelen voor een totaal bedrag van 3.650 euro", zegt Gert Verhaert, secretaris van Ekeren Winkeldorp. Een gokje wagen kan via de website www:ekerenwinkeldorp.be. Iedereen mag één gok per week wagen. Daarnaast heeft de winkeliersvereniging ook nog eens 120.000 lotjes laten drukken, waarmee je kans maakt op mooie prijzen. Die kan je bemachtigen door bij hun leden te winkelen. Deze herken je aan de poster op de ruit en flyers in de winkel. Dit jaar zet Ekeren Winkeldorp zich opnieuw in voor het goede doel. Al de kerstballen uit de auto worden op 22, 23 en 24 december verkocht ten voordele van Parkili. Wie bovendien een prachtige 'Ekerswinkeldorp- kerstbal' in zijn boom wil, neemt die dag best 1 euro mee. (FSE)