Fietswedstrijd rond Hof van Veltwijck

Racen in Veltwijckpark
RV Racen in Veltwijckpark
Zaterdag 25 mei vindt in Ekeren de tweede editie plaats van Vélo Veltwijck, de recreatieve fietscross rond het waterkasteel Hof van Veltwijck. Het parcours werd deels vernieuwd, met extra uitdagingen en een centraal gelegen supportersdorp. 

Net zoals vorig jaar is het hele gezin, van loopfietsers tot profs, welkom op het parcours waar, per leeftijdscategorie, korte races worden gehouden. Aanmoedigen kan vanuit een supportersdorp, met animatie en lekkers voor jong en oud. Nieuw is dat het parcours zich rond dit dorp slingert, en dat het waterkasteel nog meer centraal staat in de route. 

Vélo Veltwijck is een organisatie van Bruul vzw, een groep mountainbikers uit het Antwerpse, met de steun van district Ekeren. De jongste renners rijden een korter parcours, met aangepaste moeilijkheidsgraad. Het eerste startschot, voor de jongsten, wordt gegeven om 13.30u, de snelste renners worden om 18 uur aan de start verwacht voor 10 grote ronden. Om veiligheidsredenen is het aantal renners per reeks beperkt. Vooraf inschrijven kost 2 euro voor een kind, 4 euro voor volwassenen. Ter plaatse wordt dat 2,5 en 5 euro. 

Info op www.veloveltwijck.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.