Cirque@Taque pakt uit met Ertebrekers, Eagl en Glints

Muziekfestival
RV Muziekfestival
Het gratis zomerfestival Cirque@Taque vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 augustus van 13 tot 24 uur in het park Hof De Bist aan de Veltwijcklaan in Ekeren. Blikvangers op deze 21ste editie zijn Ertebrekers, Eagl en Glints.

Ook dit jaar worden meer dan 10.000 bezoekers verwacht. “Wij streven ernaar om een goede balans te vinden tussen gevestigde waarden en jong opkomend talent”, zegt Boke Marissen. “Dat begint met animatie van Disco Coloro voor de allerkleinsten en de vroege namiddag sluit af met topdj Flashback Force. Daartussen valt heel wat meer te bekijken en te beluisteren. Ertebrekers, het funky trio rond Flip Kowlier, of de soulhiphop van Glints bijvoorbeeld.”

Enkele jaren geleden werd een tweede podium toegevoegd. “Dat kleine dj-podium is nu een volwaardig tweede podium met Eagl en Black Mamba”, zegt mede-organisator Nils Gaethofs. “Deze leggen vooral de focus op elektronische muziek en dj’s.”

Zweefmolen

Cirque@Taque is ook een dag vol plezier voor de hele familie. Voor jong en oud zijn er talloze shows en attracties in het park. Pronkstuk is de zweefmolen. Cirque@Taque is een van de weinig gratis zomerfestivals die overblijven in het noorden van Antwerpen. Aan de basis van het festival staan een aantal jongeren uit Ekeren en omstreken. Op de dag zelf kunnen zij rekenen op de steun van 250 geëngageerde vrijwilligers. Het volledige programma op www.cirqueat.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tom Lamiroy

    Beste festival van mijn leven