Zo uitbundig zullen we de doelpunten van Lukaku en co nog niet kunnen vieren maar dat we er allemaal samen voor gaan staat meer dan vast.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo uitbundig zullen we de doelpunten van Lukaku en co nog niet kunnen vieren maar dat we er allemaal samen voor gaan staat meer dan vast. © Vertommen

EK-vreugde in onze regio: zes toplocaties om de Rode Duivels naar de finale te schreeuwen

Leuven/Blanden/Veltem/Herent/LeefdaalHet duurt wat langer dan bij vorige EK’s of WK’s maar de voetbalkoorts slaat toch stilaan toe sinds onze nationale ploeg vice-wereldkampioen Kroatië versloeg in de laatste oefenwedstrijd. Blijft de vraag: waar kan je samen met vrienden supporteren voor de Rode Duivels? HLN zocht het uit en maakte een overzicht, inclusief alle praktische details die toch niet onbelangrijk zijn in de coronatijden.

0 reacties

  1. Leukemiepatiëntje Stan (5) leert klimmen en vangt boeven met Spiderman en Leuvense politie: “Ongelofelijk. Een jaar geleden kon hij niet eens meer stappen”
    PREMIUM
    Leuven

    Leukemiepa­tiën­tje Stan (5) leert klimmen en vangt boeven met Spiderman en Leuvense politie: “Ongelofe­lijk. Een jaar geleden kon hij niet eens meer stappen”

    Stan Van den Bosch (5) uit Begijnendijk heeft vandaag dankzij Make-A-Wish de dag van zijn leven gehad. In een Tesla werd hij ‘s ochtends opgepikt om te leren klimmen zoals zijn favoriete superheld, frietjes met bitterballen te eten en uiteindelijk een ontsnapte crimineel te vangen samen met de enige echte Spiderman. Een ongelooflijke prestatie van de kleine held: Stan kon een jaar geleden zelfs niet meer stappen door acute lymfatische leukemie. “Het begon met een blauwe plek op zijn been. Vervolgens zie je je zoontje maandenlang zwaar aftakelen”, vertelt mama Tina.