Zumba Masterclass verhuist van Sint-Laureins naar Eeklo: wereldtop komt les geven

Steve De Bie in volle actie op het podium.
JSA Steve De Bie in volle actie op het podium.
De Zumba Masterclass Meetjesland verhuist op zondag 19 mei voor het eerst van Sint-Laureins naar de sporthal van Eeklo.

De Zumba Masterclass is al aan de achtste editie toe, en is elk jaar een hoogdag voor iedereen die van zumba houdt. Organisator Steve De Bie uit Sint-Laureins organiseert de masterclass altijd op het einde van het jaar in zijn eigen dorp. Nu komt er voor het eerst ook een zomereditie, en die verhuist naar Eeklo. “Er komen zondag twee internationale lesgevers”, zegt Steve De Bie. “Loretta Bates is een ZES-instructor uit Miami, en behoort tot de absolute wereldtop. Dovydas Veiverys komt speciaal overgevlogen uit Litouwen. Ook Daisy Vermeulen, Niels Geyskens en Etienne Go staan op het podium. Stuk voor stuk grote namen in de zumba-wereld. Ik ben trots dat ik die mensen naar het Meetjesland kan halen.”

Dansschool Movimento gaat zondag dansdemo’s geven. Start om 15 uur. Supporters zijn welkom. Kaarten kosten 35 euro in voorverkoop en 40 euro aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 15 euro. Te koop via masterclassmeetjesland@hotmail.com of gewoon aan de kassa de dag zelf.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.