Welke ondernemer wint een Theo?

De genomineerden voor de ondernemersaward Theo’s in Eeklo zijn bekend gemaakt. Op zaterdag 15 september worden de winnaars gekroond.
De werkgroep van de Theo's stelde vandaag de genomineerden voor.
Joeri Seymortier De werkgroep van de Theo's stelde vandaag de genomineerden voor.

Voor de hoofdprijs van ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn er vier genomineerden: restaurant Boelare 14, Schilderwerken Cochuyt, Conti Label uit Nieuwendorpe en Patisserie Lanckriet uit Blommekens. Voor de prijs van de beste marketing en sfeer zal het gaan tussen Bar de Q, De Witte Zwaan, Yeti, Patisserie Nicolas en schoonheidssalon Riad Nagiba.

Voor de beste starter zijn er vier genomineerden: opnieuw restaurant Boelare 14, het tijdschrift De Promeet, Fixovelo uitt de Raverschootstraat en FIT op de Markt. Voor de categorie van de Innovatie strijden Yeti, SMO van Sander Mollet, Patisserie Nicolas en TNS Kroketten van Daphné Aers. Heel wat van die mensen hebben eerder al een Theo gewonnen.

Gala-avond

Daarnaast worden op zaterdag 15 september ook nog een Lifetime Achievement Award en een persprijs uitgereikt. De gala-avond start om 18.30 uur in De Herbakker en wordt om 20.30 uur gevolgd door een receptie, diner en dansfeest in Salons Mimosa. Kaarten kosten 80 euro. Inschrijven: www.eeklo.be/theo.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.