Wekelijkse markt Eeklo verhuist in augustus naar Boelare en August Van Ackerstraat

De prijswinnaars van de Dag van de Markt, met hun gewonnen trolly en waardebonnen.
Michel Moens De prijswinnaars van de Dag van de Markt, met hun gewonnen trolly en waardebonnen.
De wekelijkse markt van Eeklo zal elke donderdag van de maand augustus gehouden worden op een tijdelijke locatie.

Naar aanleiding van de organisatie van Eeklo Beach en door de wegenwerken langsheen de N9 is er een verplaatsing van de marktkramen die op normaal gezien elke donderdag op het Marktplein en Ceremonieplein, en langsheen de N9 staan. “De donderdagmarkt wordt in samenspraak met de marktkramers tijdelijk verplaatst naar de August van Ackerstraat en het verlengde van de Boelare, aansluitend aan de huidige plaatsen”, zegt schepen Ann Van den Driessche (Open Vld). “Dit vanaf donderdag 1 tot en met 29 augustus. In het totaal gaat het om vijf donderdagen. Na deze periode verhuist de donderdagmarkt terug naar zijn traditionele plaats op de Markt, het Ceremonieplein, de ventweg en de Boelare.”

Op donderdag 25 juli was de laatste ‘gewone’ marktdag. Toen werden ook de prijswinnaars van de ‘Dag van de Markt’ ontvangen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.