Vermiste poes Patchouli terug bij baasje

De kat had alvast een warm plekje gevonden in de meldkamer van de politie.
Politie Meetjesland Centrum De kat had alvast een warm plekje gevonden in de meldkamer van de politie.
De lokale politie van Meetjesland Centrum heeft vandaag een kat kunnen herenigen met haar baasje. Patchouli werd afgelopen weekend gevonden en kon vanmiddag terug naar huis gaan.

De kat werd in Eeklo gevonden en binnen gebracht in het commissariaat. “Zo’n mooie raskat moest toch van iemand zijn”, klonk het bij de politie. “In de bench wilde hij niet, dus mocht Patchouli vrij rondlopen. Hij vond een warm plekje in een kast in de meldkamer. In tussentijd ging Politiezone Meetjesland Centrum op zoek naar de eigenaar o.a. via Facebook en Twitter.” De kat was gechipt maar de eigenaar bleek niet geregistreerd te zijn. Via een tip van een alerte dierenarts kon het baasje van Patchouli toch gevonden worden.  Deze middag kwam ze haar kat halen, waarna ze terug naar huis in Lovendegem gingen. De kat was al twee weken vermist.

Patchouli kon terug met haar baasje naar huis.
Politie Meetjesland Centrum Patchouli kon terug met haar baasje naar huis.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.