SMS lanceert zes nieuwe kandidaten

SMS zet in Eeklo als eerste partij de spurt naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober volgend jaar in. Op het eetfestijn werden zes nieuwe kandidaten voorgesteld.


Frank De Block (47) uit de Visstraat komt van Open Vld, maar koos kort na de vorige gemeenteraadsverkiezingen al voor SMS. Kevin De Wulf (30) uit de Schaperijstraat is een nieuwe inwoner van Eeklo en zeer gedreven op het vlak van mobiliteit en onderhoud van het openbaar domein. Ria Van Hijfte (60) uit de Schipdonkstraat wil zich vooral bij de senioren laten gelden.


Johan Van De Voorde (54) uit de Pieter De Coninckstraat wil zich bij de komende verkiezingen vooral inzetten voor de toegankelijkheid en de hulpbehoevenden. Julie De Maertelaere (30) uit de Brugsesteenweg is zelfstandig facility-manager in de bouwsector en wil de stadseigendommen onder de loep nemen. Freddy Van Raepenbusch tenslotte is 52 jaar en mede-uitbater van De Jachthaven. Hij wil zich laten horen op het vlak van ondernemers, zelfstandigen en toerisme. (JSA)