N-VA rekent op pak kandidaten uit Meetjesland en regio Deinze voor nationale verkiezingen van 26 mei

Deze N-VA'ers uit het Meetjesland en de streek rond Deinze rekenen op 26 mei op jouw stem.
RV Deze N-VA'ers uit het Meetjesland en de streek rond Deinze rekenen op 26 mei op jouw stem.
N-VA rekent op zondag 26 mei voor de nationale verkiezingen op een pak kandidaten uit het Meetjesland en de streek rond Deinze. Een overzicht.

De meeste kandidaten uit onze regio komen op voor de federale verkiezingen, en iets minder op de Vlaamse lijst. Dat schepen Kathleen Depoorter uit Evergem op plaats vier staat van de Kamerlijst, kon je al lezen. Zij is afkomstig uit Maldegem, en hoopt ook dat kiespubliek mee te nemen. Op plaats zeven van de Kamerlijst staat gemeenteraadslid en provincieraadslid Bart Vermarcke uit Deinze. Plaats tien is voor Michael Ally uit Aalter. Hij is amper 20 jaar en wordt binnen enkele jaren schepen in Aalter. Op plaats 15 staat Anita Bultynck uit Sint-Laureins. Bij de opvolgers op de Kamerlijst staan Katleen De Kesel uit Maldegem op plaats vijf, en Jelle Tillieu uit Aalter op plaats zes.

Vlaamse lijst

Voor de verkiezingen van het Vlaams Parlement, staat Vlaams parlementslid Sabine Vermeulen uit Deinze op plaats zeven, en zo op de hoogste plaats van al onze regiokandidaten. Op plaats vijftien staat gemeenteraadslid Maikel Parmentier uit de nieuwe fusiegemeente Lievegem. Plaats negentien is voor Tom Van Damme van de Jong N-VA Eeklo. Dokter Inge De Gussem uit Kaprijke staat op plaats 22 van de Vlaamse lijst. Een plaatsje lager staat Peter Van Hecke uit Maldegem. Bij de opvolgers op de lijst van het Vlaams Parlement staat enkel zorgmanager Kristof de Schryver uit Deinze tussen de kandidaten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.