Meetjeslandse Bouwmaatschappij krijgt extra centen onder kerstboom

Renoveren is de boodschap.
ANP XTRA Renoveren is de boodschap.
Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) maakt 175.262 euro vrij voor sociale huisvestingmaatschappij Meetjeslandse Bouwmaatschappij voor Volkswoningen in Eeklo.

De sociale bouwmaatschappijen moeten hun patrimonium renoveren en verbeteren, en daarvoor wordt extra Vlaams geld voorzien. “Met deze middelen wil ik de Meetjeslandse Bouwmaatschappij voor Volkswoningen extra ondersteunen bij de bouw en de renovatie van sociale huurwoningen”, verduidelijkt minister Diependaele. “Voor de Meetjeslandse Bouwmaatschappij voor Volkswoningen betekent dit een extra subsidie van 175.262 euro. De opstartkosten voor renovatie en nieuwbouw liggen hoog. Ik denk dan bijvoorbeeld aan de kosten die verbonden zijn aan het ontwerp en de begeleiding bij de bouwtechnische normen en regelgeving.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Pascale Viane

    De tieltse Bouwmaatschappy mag dat ook wel eens hebben.