Legobeurs verhuist van Doornzele naar Eeklo

Zo zag het er vorig jaar uit in Doornzele.
JSA Zo zag het er vorig jaar uit in Doornzele.
Liefhebbers van Lego kunnen op zaterdag 6 en zondag 7 oktober terecht op het Brick Event, voor het eerst in de gebouwen van het PTI in Eeklo.

Enkele vrienden die verzot zijn op Lego hebben enkele jaren geleden zelf het Brick Event uit de grond gestampt. “Drie jaar lang hebben we onze beurs kunnen organiseren in Ter Gulden Celle in Doornzele bij Evergem”, zegt Melissa Matthys van de organisatie. “Vorig jaar werden we aangesproken door het PTI in Eeklo, of we ook in hun school dit evenement zouden kunnen brengen. In Doornzele zaten we met kleinere ruimtes en we kregen ook steeds meer vragen van exposanten. We hebben beslist om uit te breiden en het evenement te verhuizen naar het PTI in Eeklo. Dit jaar mogen we 42 exposanten van België, Nederland en Duitsland verwelkomen. Dat zijn er tien meer dan vorig jaar. Dit jaar komt een Nederlander een groot parcours tentoonstellen, waarbij verschillende modules ballen van de ene module ontvangt en doorgeeft aan de andere module. Spektakel verzekerd.”

Het Brick Event vindt plaats op zaterdag 6 oktober van 10 tot 18 uur, en op zondag 7 oktober van 10 tot 17 uur. In de gebouwen van PTI, Roze 131 in Eeklo. Kaarten: 2 euro. Kleiner dan 1 meter is gratis toegang. Info: www.brickevent.info.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.