Kerstshoppen in Eeklo? 11 fietsen en 3.000 euro Wiekiebonnen te winnen

Christophe De Waele en Nicole De Munter, op een archiefbeeld bij de lancering van de WiekieBon.
Foto Joeri Seymortier Christophe De Waele en Nicole De Munter, op een archiefbeeld bij de lancering van de WiekieBon.
Eeklo wil de komende weken een pak volk naar het winkelcentrum lokken, en pakt uit met een eindejaarsactie.

“Wie in Eeklo winkelt, kan winnen”, zegt schepen van Lokale Economie Christophe De Waele (Open Vld). “Dit jaar leggen we onze handelaars en winkelgasten extra in de watten. We verdelen 60.000 loten onder de Eeklose handelaars waarmee er 3.000 aan Wiekiebonnen gewonnen kunnen worden. In onze eindejaarstombola verloten we tussen 18 december en 15 januari ook nog eens tien fietsen en een elektrische fiets.”

De 103 handelaars die deelnemen aan de eindejaarsactie zijn te herkennen aan de affiche aan hun uitstalraam. Er is dit jaar ook een etalagewedstrijd. Ga tussen 18 december en 15 januari samen met je gezin op zoek naar tien kerstbomen in de etalages van de Eeklose handelaars en win mooie prijzen. Deelnamekaarten zijn te verkrijgen bij de handelaars.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.