Gouden huwelijk en viergeslacht voor ‘Mama en Papa Zimbabwe’

De familie Lippens in de Vlamingstraat in Eeklo.
Michel Moens De familie Lippens in de Vlamingstraat in Eeklo.
Thierri Lippens en Marianne Boute uit de Vlamingstraat in Eeklo zijn vijftig jaar getrouwd. Ze blijven bekend als het onthaalgezin uit de televisiereeks ‘Allez Allez Zimbabwe’.

Thierri en Marianne leerden elkaar meer dan een halve eeuw geleden kennen onder de kerktoren van Waarschoot. Ze kregen drie kinderen: Karin, Günter en Tanja. Het koppel heeft op heel wat plaatsen gewerkt, maar blijft vooral bekend door hun grote hart in het televisieprogramma ‘Allez Allez Zimbabwe’. Ze waren toen gastgezin voor enkele renners van Roger De Vlaeminck. Vooral ‘Mama Marianne’ veroverde zo de harten van heel wat kijkers.

Op het feest voor het gouden huwelijk, werd ook een viergeslacht gevierd. Marianne is ook de stammoeder van het viergeslacht met dochter Karin, kleindochter Stephanie en de jonge spruit Lina.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.