Exhibitionist teistert Lembeekse bossen: al drie meldingen op 14 dagen

Illustratiefoto.
thinkstock Illustratiefoto.
De lokale politie van politiezone Meetjesland Centrum kreeg de afgelopen twee weken reeds drie meldingen van een exhibitionist die zou rondlopen in de Lembeekse bossen. “Hij heeft het duidelijk gemunt op joggende en wandelde vrouwen”, klinkt het bij de politie.

Volgens de getuigen gaat het om een man van ongeveer 30 jaar oud met blond bros haar, gekleed in sportieve kledij. De feiten zouden zich enkel overdag voordoen. “We hebben al drie vrouwelijke slachtoffers die aangifte gedaan hebben”, zegt politiewoordvoerder Marino Longeville. “We willen dan ook vragen dat andere potentiële slachtoffers zich ook melden.” Volgens de vrouwelijke slachtoffers had de man zich telkens zo goed als volledig ontkleed, toonde hij zijn geslachtsdelen en begon hij vervolgens te masturberen. De politie vraagt om zo snel mogelijk melding te maken als iemand de exhibitionist zou opmerken.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eliane Cherrette

  Ik durf als vrouw al lang niet meer alleen in een bos wandelen.. en terecht blijkbaar.. Triestig toch...

 • Tiens Mevissen

  Heb ik al gedaan maar ik kon mijn naam er niet bij zetten! Tiens Mevissen

 • Tiens Mevissen

  Een exhibitionist, tja, dat is mij ook ooit overkomen enne, goh, ik moest onbedaarlijk lachen enne, goh, "dag kleintje" heb ik gezegd... Toegegeven, ik voelde mij zeer zeker en veilig, ik had namelijk mijn hond bij, een keurig afgerichte politiehond. Maar ook zonder hond is uit lachende beste remedie!!!

 • Robert DE REU

  Nu volop in de tijd van de Iphones een fotootje maken zoals Dick, hier schrijft.En zolang het bij tonen blijft, er gebeuren heel wat ergere dingen.

 • robrecht Peeters

  de hitte hem naar het hoofd gestegen. Tijd voor bars met striptease van mannen voor vrouwen. Steeds vol huis met vrouwen daar waar de Chippendale's en co optraden.