Exhibitionist teistert Lembeekse bossen: al drie meldingen op 14 dagen

Illustratiefoto.
thinkstock Illustratiefoto.
De lokale politie van politiezone Meetjesland Centrum kreeg de afgelopen twee weken reeds drie meldingen van een exhibitionist die zou rondlopen in de Lembeekse bossen. “Hij heeft het duidelijk gemunt op joggende en wandelde vrouwen”, klinkt het bij de politie.

Volgens de getuigen gaat het om een man van ongeveer 30 jaar oud met blond bros haar, gekleed in sportieve kledij. De feiten zouden zich enkel overdag voordoen. “We hebben al drie vrouwelijke slachtoffers die aangifte gedaan hebben”, zegt politiewoordvoerder Marino Longeville. “We willen dan ook vragen dat andere potentiële slachtoffers zich ook melden.” Volgens de vrouwelijke slachtoffers had de man zich telkens zo goed als volledig ontkleed, toonde hij zijn geslachtsdelen en begon hij vervolgens te masturberen. De politie vraagt om zo snel mogelijk melding te maken als iemand de exhibitionist zou opmerken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.