Eeklonaar Nick Van Vooren (22) vertrekt halsoverkop naar Mister Gay World in Kaapstad

Nick Van Vooren (links) kust winnaar Bart Hesters. Rechts bronzen medaille Josip Gallet.
Dieter Bacquaert Nick Van Vooren (links) kust winnaar Bart Hesters. Rechts bronzen medaille Josip Gallet.
Nick Van Vooren uit Eeklo, de eerste ereheer van Mister Gay Belgium, vertrekt zaterdagochtend halsoverkop naar Kaapstad om daar deel te nemen aan Mister Gay World.

Normaal zou Mister Gay Belgium Bart Hesters (33) zaterdag het vliegtuig nemen, maar op doktersadvies moet die plots thuis blijven. Eerder deze week werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Na onderzoek is gebleken dat hij kampt met hartproblemen. De artsen gaven hem een negatief reisadvies en dat is meteen ook het einde van zijn avontuur voor Mister Gay World. “Ik kan het gevoel niet omschrijven”, reageert Bart Hesters. “Het doet me enorm veel pijn om op deze manier mijn deelname aan Mister Gay World te beëindigen.”

Bart Hesters wordt enkele weken rust voorgeschreven en daardoor treedt Eeklonaar Nick Van Vooren nu op het voorplan. “Als first runner-up reis ik nu naar Kaapstad”, zegt Nick. “Ik zal al het voorbereidende werk van Bart daar verder zetten, en zal dit uitbreiden met mijn campagne rond adoptie en draagmoederschap voor LGBT-koppels.”

De finale van Mister Gay World wordt gehouden op zaterdag 4 mei.

Nick Van Vooren uit Eeklo
MGB Nick Van Vooren uit Eeklo1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nadine van Kerckhoven

    Ale nickske,,veel succes ginder ❤