Eeklo Beach klaar voor druk weekend: eerbetoon aan Queen en U2

Genieten op Eeklo Beach.
Joeri Seymortier Genieten op Eeklo Beach.
Eeklo Beach, het strand op het Marktplein van Eeklo, maakt zich op voor een druk weekend.

Er is de komende dagen heel wat te beleven op het strand van Eeklo. Op vrijdag is er om 9.45 uur al een kinderfuif op het strand. Na de middag kunnen de kinderen zandkastelen bouwen, en is er een jamsessie. Om 18 uur speelt Grease Monkeys en om 20 uur zorgt U2BE voor een ultiem eerbetoon aan de muziek van U2.

Zaterdagnamiddag zijn er dansoptredens en een dj op het strand. Om 18 uur speelt The Glorious Gentlemen’s Club en om 20 uur komen de toppers van Cookies and Cream het strand op stelten zetten.

Ook zondag staan enkele mooie optredens gepland op Eeklo Beach. Om 11 uur kan je genieten van Hans, de Rob, de Raf, de Ronder en de Roover. Om 16 uur is het de beurt aan Goes en de Gasten en om 18 uur speelt de Meetjeslandse band Woesten. Afsluiten gebeurt zondagavond om 20 uur met Mother Queen, een tributeband die de muziek van Queen nieuw leven inblaast.

Het volledige programma vind je op www.eeklo.be/eeklobeach.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.