De Tandem geeft babyborrel… voor geboren dino’s

Bij een babyborrel worden ook ballonnen opgelaten.
JSA Bij een babyborrel worden ook ballonnen opgelaten.
Feest op basisschool De Tandem in Eeklo. Kleuters en peuters kregen daar een babyborrel voor de geboorte van -jawel- dino’s.

De verschillende kleuterklassen hebben gewerkt rond het thema van de dino’s. De peuters hebben dan weer alles over ballonnen geleerd. “De kleuters lieten zelfs echt dino’s uit een ei komen”, zegt Klaas Desutter. “John Doe, Piepke en Kix zijn geboren. En uiteraard hoort bij een geboorte ook een feest, dus werd een babyborrel georganiseerd. Juf Muriël, die in haar klas rond het thema ballonnen werkt, liet met haar peuters heliumballonnen op waaraan een zelfontworpen geboortekaartje hangt van de pasgeboren dino’s. Een echt kippenvelmomentje voor alle toeschouwers.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • SARAH BRACKE

    Laat dat eens, die ballonnen oplaten... Dat vergaat niet, he, blijft gewoon in de natuur liggen. Maar wel je kinderen leren om niets op de grond te gooien. Begrijpe wie begrijpen kan.