Daphné Aers in zee met Quick

Zakenvrouw Daphé Aers van het krokettenbedrijf TNS in Eeklo gaat in zee met Quick, en produceert hun nieuwe stoofvleesballetjes.
EEKLO: Daphné Aers aan de slag in haar bedrijf.
Joeri Seymortier EEKLO: Daphné Aers aan de slag in haar bedrijf.

Daphné Aers klikt de ene nieuwe uitdaging aan de andere. Na de recente lancering van haar ovenkroketten, sluit ze nu een mooie deal met Quick. Het restaurant zet de komende maanden Belgische klassieker op het menu, en klopte voor de stoofvleesballetjes aan in Eeklo.

De stoofvleesballetjes worden bereid volgens een ambachtelijk recept, waarbij Belgisch witblauw rundsvlees op smaak wordt gebracht met Belgisch bier en met mosterd van Tierenteyn. “Het doet me enorm veel plezier dat een grote Belgische speler als Quick een plaats ziet voor onze producten in zijn gamma”, zegt Daphné Aers. “Bij TNS Kroket gaan we prat op onze manier van produceren en onze kwalitatieve ingrediënten. We proberen altijd om onze klanten de smaaksensatie te kunnen laten ervaren zoals bij huisbereide kroketjes.”

Zo zien de nieuwe stoofvleesballetjes er uit.
Quick Zo zien de nieuwe stoofvleesballetjes er uit.

Quick lanceert naast de stoofvleesballetjes ook een ‘Formidable Chicken’ en ‘Choco Délice’. De nieuwe Belgische producten zijn nu beschikbaar in de Belgische Quick-restaurants. De stoofvleesballetjes zullen tot 12 november op het menu te vinden zijn, verkocht per vier of tien stuks.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.