CD&V Meetjesland als één blok achter Joke Schauvliege (maar ze komt niet naar receptie)

Deze kaart werd op de nieuwjaarsreceptie in Eeklo massaal ondertekend.
JSA Deze kaart werd op de nieuwjaarsreceptie in Eeklo massaal ondertekend.
Joke Schauvliege is dit weekend niet komen opdagen op de nieuwjaarsreceptie van CD&V Meetjesland. Daar kreeg ze nochtans een daverend applaus en alle steun.

Heel wat CD&V’ers uit het Meetjesland en de rest van Oost-Vlaanderen hebben op de nieuwjaarsreceptie van CD&V Meetjesland een kaart ondertekend voor de minister uit Evergem die een week geleden ontslag nam. “Joke, voor al die gewaarde inspanningen: een welgemeende dank! Joke, we laten je niet los. CD&V Oost-Vlaanderen blijft op jou rekenen!”, staat er te lezen op de kaart. Op de nieuwjaarsreceptie in Eeklo werd de kaart afgelopen weekend door zowat iedereen ondertekend.

Joke Schauvliege en Pieter De Crem waren aangekondigd als gastspreker op de regionale nieuwjaarsreceptie, die dit jaar in Eeklo gehouden werd. De Crem moest het alleen doen, want Joke Schauvliege kwam na de turbulente week niet opdagen. Tijdens de speeches werd ze wel vernoemd, en dat leverde haar een daverend applaus op.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.