Bolderkar uit voorzorg aan de kant

Een archiefbeeld van de voorstelling van de bolderkar in Eeklo destijds.
JSA Een archiefbeeld van de voorstelling van de bolderkar in Eeklo destijds.
Eeklo zet de elektrische bolderkar uit voorzorg toch aan de kant. Dat gebeurt na het dodelijke ongeval van eind vorige maand in Nederland.

“Naar aanleiding van de beslissing van de Nederlandse minister hebben wij nu ook beslist onze elektrische bolderkar uit voorzorg aan de kant te laten staan”, zegt schepen van Onderwijs Ann Van den Driessche (CD&V+). “Ook onze minister van verkeer onderzoekt het dossier. We zullen voorlopig als stad voor onze allerkleinsten gratis busvervoer voorzien tussen de school Sint Antonius en de kinderopvang de Kinderpoort. Het busje zal elke morgen vertrekken om 8.10 uur aan de opvang. ‘s Avonds zal het busje de kinderen ophalen, na schooltijd om 15.25 uur. Tot zolang onze minister het onderzoek voert, zal de bus onze kleinste kinderen blijven ophalen. De veiligheid van onze kinderen staat voorop.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.