AZ Alma is Zorgwerkgever van het Jaar

Het AZ Alma-team.
ZorgAnders Het AZ Alma-team.
Het AZ Alma-ziekenhuis in Eeklo mag zich Zorgwerkgever van het Jaar noemen. Deze prestigieuze award kreeg het ziekenhuisteam donderdagavond uit handen van vicepremier Alexander De Croo. 

Op uitnodiging van mediabedrijf ZorgAnders kwam de Vlaamse zorgsector op donderdag 25 april samen tijdens de zevende editie van de awarduitreiking Zorgwerkgever van het Jaar in de Gentse Eskimofabriek. Er werden tien awards uitgereikt en met de titel Zorgwerkgever van het Jaar schoot het AZ Alma in Eeklo de hoofdvogel af.

“Met deze award wordt vooral de HR-aanpak van AZ Alma beloond”, zegt communicatieverantwoordelijke Marc Van Hulle. “In de verdediging voor de jury, enkele weken geleden, werd de klemtoon gelegd op HR-initiatieven die genomen worden voor nieuwe werknemers, voor werknemers die willen doorgroeien, voor zieke medewerkers en voor medewerkers die met pensioen gaan. Deze Vlaamse award is een opsteker voor AZ Alma en tegelijk ook een beloning voor de dagelijkse grote inzet van onze artsen, medewerkers en vrijwilligers. Op zes maand van de accreditatieweek zal dit een boost geven aan iedereen die ons ziekenhuis een warm hart toedraagt. Tegelijk betekent dit voor HR een fantastische opportuniteit om nieuwe mensen aan te trekken, want wie wil niet bij de Zorgwerkgever van het Jaar komen werken?”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.