‘Helden in het Park’ schiet donderdag 1 augustus op gang: 4 weken gratis wereldmuziek

Het Heldenpark in Eeklo.
MICHEL MOENS Het Heldenpark in Eeklo.
Op donderdag 1 augustus begint de festivalreeks ‘Helden in het Park’ in Eeklo. Vier opeenvolgende donderdagen verwelkomt muziekclub N9 telkens twee groepen met wereldmuziek.

Op de eerste avond, donderdag 1 augustus, staat afrofunk centraal. Om 20 uur opent KOG & The Zongo Brigade het festival. Om 22 uur staat Gyedu-Blay Ambolley op de affiche. Nieuw dit jaar is de dj booth. Op de eerste avond draaien Vinyl Selectors Tropico & Chunk passende plaatjes: voor, tussen en na de concerten.

Op donderdag 8 augustus is er latin en afro met La Yegros en The Bongo Hop. Op donderdag 15 augustus spelen Arat Kilo with Mamani Keita & Mike Ladd en Azmari. Linval Thompson & Asham en Joggo sluiten ‘Helden in het Park’ af met reggae en dub op donderdag 22 augustus.

‘Helden in het Park’ is nog altijd gratis, in het Heldenpark in de Oostveldstraat in Eeklo. Info: www.hihp.be.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • romy verhove

    Hopelijk worden het leuke feesten daar in het park en word de sfeer niet verpest door mensen van buiten Eeklo !