Exclusief voor abonnees

RECENSIE. Stable: verwennerij in prachtig kasteeldomein

Eendenborst met tamarindcrème en aardpeer.
Tessa Kraan Eendenborst met tamarindcrème en aardpeer.
De Servische tv-kok Njegoš Kaličanin verhuisde begin dit jaar van zijn keuken in de Mortselse brasserie Pastis naar het prachtige kasteeldomein Hof Ter Linden in Edegem. Daar opende hij met twee kompanen het gastronomisch restaurant Stable in het pas gerenoveerde oostelijke koetshuis. In Stable plof je je enkele uren neer terwijl je verwend wordt met een vast vijfgangenmenu en aangepaste wijnen. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis